Tuesday, 29 November 2016

Review #LENGLOI by MARIA KAJIWA

LengloiLengloi by Maria Kajiwa

My rating: 5 of 5 stars


Assalammualaikum...
Buku ni tersangat best sampai tak mampu nk hentikan bacaan..
plot cerita disusun sangat kemas, dan banyak juga terselit pengajaran dalam novel ni.
part seram tu memang WIN! sampai termasuk dalam mimpi saya. serious! tengok cover pun dah seram okay.
apa yang saya kagum, nilai persahabatan yang ditunjukkan walaupun berlainan bangsa.
overall, buku ni memang best, padat dan tak rugi beli buku ni! memang menepati citarasa saya yang suka novel seram..

Good job Maria Kajiwa!



View all my reviews

No comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.
 
Copyright by Blog Cik Fara