Thursday, 22 September 2016

Cara download movie dekat Pencuri Movie




Haii !
Hari ni nak share cara-cara download movie kat website Pencuri Movie.
Mungkin ada yang tak tahu kan.

OK here we go :

1) Bukak website pencuri movie. >   http://pencurimovie.ph/
*link tu mungkin akan bertukar sbb before ni  website dia dibanned. so alert lah. hehe

2) Select movie apa yang korang nak.

3) Lepas tu scroll down, korang akan nmpak mcm gambar kat bawah ni :

 korang right click kat FILEREV , pastu open new tab.

4) Pastu korang tick dekat " Im not a robot " macam kat pic bawah ni. Lepas tu tunggu 3 second.



5) Lepas tu click "Get Link".
6) Lepas click "Get Link" memang akan ada beberapa popup ads akan keluar. so close saja. focus dekat next page seperti dibawah. Then, click "Skip this ad".

 

7) Lepas tu akan keluar lagi satu page adfly. Sama jugak, korang click "Skip Ad".

 

8) Lepas tu akan keluar page seperti dibawah ni to makesure movie apa yang korang nk download tu. Lepas tu korang click  "Free download ".

 

9) Last step is, korang click "Download File ".

 

10) Lepas tu "Save".