Wednesday, 28 September 2016

MYCYBER SALE : Buku Fixi 10 = RM150 include pos

http://fixi.com.my/
Click banner to order


Haiiii... Sempena mycyber sale ni, buku fixi tak ketinggalan buat sale jugak. 10 buku bersamaan dengan RM150. Selalu kan 3 buku RM50 kan.. So dengan mycybersale ni, korang akan dapat 10 buku dengan harga RM150, kiranya dapat extra 1 buku. Ok what, 1 buku bersamaan dengan RM19.90 tau. heee.

So, disebabkan excited yg melampau, aku skrg dok usha buku2 yang bakal dibeli ni. Ya aku nak beli seploh!! Tengok list kat bawah ni, daripada tadi aku dok tenung list ni :


ok, kalau korang baik hati, boleh lah tolong suggest/ recommend buku mana yang baekkk..
Setakat ni koleksi fixi aku baru ada 5 je, antaranya :
1) Gantung
2) Kelabu
3) Garam
4) Jahat
5) Asrama

kalau ada yg murah hati nak belanja tu boleh pm tepi.. kahkahkah..
jom la join membaca uolls ~~

best tau fixi !


ok babai ~

3 comments:

  1. Good luck dear memilih senarai buku yang akan dibeli.. Rambang mata kan kan.. ;p

    ReplyDelete
  2. bestnya... selamat bershopping...

    pssttt.. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #26

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2016/10/senarai-url-blog-26.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  3. I always liked kelabu ;) to me, buku fixi yang paling bagi moral kot hahaha

    ReplyDelete

Powered by Blogger.
 
Copyright by Blog Cik Fara