Thursday, 7 April 2016

Cara Mudah Install Driver Laptop/Desktop

Assalammualaikum...

Seminggu lebih tak jengah blog, gara2 virussss.. Super duper busyy.

So this post actually credit to Iwan Shah yang share satu cara mudah untuk install driver tanpa perlu search website atau download satu2 driver. Cara nya ialah dengan install Driverpack Solution.

Application tu bukan sahaja untuk driver tapi juga boleh install sekali application software macam yg aku share last time.guna NINITE.

So, aku sangat appreciate dengan knowledge yang aku baru dapat ni, sebab yelah kadang2 kalau ada 2,3 bijik laptop sekali nk kena format, so kita kena cari cara mudah lah nk install driver bagai.

Untuk lebih details cara-cara nak guna Driverpack Solution, uolls boleh pergi jengah entry bro Iwan Shah.Click link below okay :-


>> Install Driver dengan Lebih Mudah >>


~Daa  

1 comment:

  1. well info..tertarik menghasilkan uang dari internet berkunjung disini ya http://www.elmu.web.id...salam
    elmu

    ReplyDelete

Powered by Blogger.
 
Copyright by Blog Cik Fara