Wednesday, 11 May 2016

Cafe Latte by Farm Fresh buat aku tak ngantuk @_@

Assalammualaikum..

Hari ni takda topic yang memberangsangkan pun.hihi
Cuma nak tanya korang pernah tak minum product by Farm Fresh ni tak kisah lah yogurt drink ke chocolate milk ke? Best kan uolls?
Aku try lah beli cafe latte, memandangkan kat office selalu ngantuk lepas lunch.
Guess what? memang "EYES WIDE OPEN". memang kena la trademark dia eyes wide open tu. hahah
korang tengok botol dia kat bawah ni :


serious weh, tak pernah aku fokus mcm ni kalau lepas lunch. huhu..
pastu mcm productive je keje...
tak tahu lah kan ni mindset je ke atau mengada2 ke apa.. hahahah..
yang penting aku sukaaaa!!!
aku beli ni botol kecik je RM3.15 kat cold storage. Btol besar pun ade jugak.

korang shud try la..
tapi siapa yg bukan penggemar cafein tu tak yah la, kang pening pulak...

ok tu je, bai.
:p

2 comments:

  1. mahal jugak ye. tapi botol dia comel sangat :D

    ReplyDelete
  2. kan, cute kan.. yg cafe latte ni mahal sikit, yg chocolate dgn yogurt drink murah sikit... ;)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.
 
Copyright by Blog Cik Fara