Monday, 16 January 2017

Update

Salam sejahtera,

Hari ni bersihkan blog yang dah bersawang.. hehehe
Seriously, tak ada masa langsung nak update. Yalah, tetiba byk komitmen kan.
Komitmen kerja, family, dan juga kesihatan..
Lebih2 lagi, sekarang, tgh pregnant baru masuk 3 bulan..
Actually, dah dekat 2 tahun aku dan suami tunggu rezeki zuriat.. Alhamdulillah....
Diharap kandungan ni selamat, sihat hingga tiba waktunya.. InsyaAllah...

So sekarang takda apa2 cerita, info, aktiviti menarik nak kongsi sebab mood tak stabil. Paham2 jela korang tgh pregnant ni emosi tak tentu, kesihatan pun tak tentu, nafsu makan pun on off tau, tapi ada kawan nasihatkan, jangan mengeluh, just enjoy dengan semua pengalaman tu, sebab kita tengah jihad untuk melahirkan amanah Allah.

Apa2 pun terima kasih yg sudi singgah blog yang tak seberapa ini, dan sesungguhnya saya rindu nk blogwalking kwn2 lain punya blog.. and kagum dengan diorang yang istiqamah update blog.. saya harap, sy boleh jadi istiqamah mcm tu ..

Ok, see ya....

10 comments:

  1. wahhh tahniah sis. jaga kesihatan ye :*

    ReplyDelete
  2. Wahhh.. tahniah Fara. Jaga diri baik2, semoga selamat semuanya :*

    ReplyDelete
  3. Tahniah sis, jaga diri elok2.. =)

    ReplyDelete
  4. Takpa, curi2 masa sikit untuk update haha. btw tahniah sis. Saya singgah sini sambil follow blog ni ya :)jemput melawat blog saya jika berkelapangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah nnti sy singgah blog awk.. btw thanks :)

      Delete

Powered by Blogger.
 
Copyright by Blog Cik Fara