Saturday, 16 July 2016

Selamat Hari Raya

Assalammualaikum...

Belum terlambat lagi kan nak ucap Selamat hari raya?! hehehehehe

Blog ni sikit lagi nak bersawang! Maklumlah busy gila uolls. Macam2 hal berlaku daripada sebelum puasa, sampai lah ke raya ni. Alhamdulillah ai tabah mengharungi nyee.!!

Tulah, orang ada blog, ngko pun sibuk nak berblog. Nasib baik blog ni picisan takde pembaca tegar.. kahkahkahhhh

Insya Allah, kalau ada masa, and masih mengingati blog ni, ai akan update pasal server hardisk office yang suddenly corrupted and all data gone. Mimpi ngeri dalam hidup aiolls! hmmphhh -_-


Selamat Hari Raya semua blogger, maaf ya nanti ada masa saya blogwalking and follow back mana yg tak sempat tu.








No comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.
 
Copyright by Blog Cik Fara