Monday, 21 March 2016

BISNES PUTUS KAWAN

maaf la tak update apa2 entry, sbb busy gilaaaaaaaaaaaa weh... macam2 hal yg berlaku...
HAHAHAHHAHAHAHAHH

bajet tak? bajet ada orang baca blog kau ke fara oii??!!! hahahahaha...

sekali sekala perasan apa salahnya kan.. har har har


tapi memang betul aku busy, dgn nak buat kenduri lagi minggu ni, lepas tu minggu lepas jumpa kawan lama lah konon tetiba contact, and then, guess what? ajak aku join bisnes.aku paling menyirap orang mcm ni, ingat aku bodoh kaa?? suruh join seminar just dengar je.. seminar nak bagi idea untuk berbisnes. masuk RM50.. wadehekkk... lebih baik aku dengar ceramah agama.. free lagi..betul tak kawan-kawan? setakat nak bg idea untuk berbisnes, google pun boleh. lain lah kalau nak bagi modal untuk berbisnes.. huhuhuhu...lepas tu sembang, income monthly RM30,000. phewww
nampak tak yg income tu daripada seminar tu... alahaiiii

aku bukannya nak mengutuk org yang berbisnes macam ni, lantak kau lah nk bisnes ke apa, tapi jgn lah guna istilah kawan dalam ni. ni acah2 contact datang dari KL nak gi JB ada hal keje, pastu ajak jumpa kejap since dah lama tak jumpa sejak habis study. rindu..

oh serius aku menyesal jumpa dia. and, aku pun dah slow talk dengan dia aku tak berminat blablabla.
aku bukan terus putuskan friendship dengan dia, tp aku dah tawar hati lah. kau pindah lah JB sekalipun, aku tetap dah tawar hati nak jumpa. At the same time, sedih jugak ni.

so kawan-kawan, kalau ada pengalaman yang sama, share laa yerr ;)


2 comments:

  1. Hahaha... fishy kan bila kawann yg lost contact ni tetiba contact balik. Mesti ada udang di sebalik bihun. =P Pernah juga terkena, tp bukan ajak join bisness. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... hehe.. kite ni punya lah excited nk jumpa.. sekali jee... hmmmmmmhampehhhh

      Delete

Powered by Blogger.
 
Copyright by Blog Cik Fara