Friday, 11 March 2016

Windows 10 + Microsoft Office 2013

Assalmmualaikum kawan2 cik fara... :p

Hari ni aku busy menggodek computer baru big boss nih.
Computer dah canggih dah, tp ada je problem yg menghantui diri kuuuu...
Problem hari ni bila nak print then kalau kita click kat Printer Properties suddenly Mirosoft has stopped working blablabla .. kalau direct terus print boleh.

Aku ingatkan  Windows 10 punya angkara lah, sebab features baru ke apa.

TAPI !!!!!!
Tapiiii sayyyaaaenggggg.... kuikuikui..
okay iklan jap.

Tapi lepas aku buat research dari forum ke forum, pastu try and error, ada 2 possibility:

1) Re-install Microsoft Office
2) Upgrade Printer driver

So sekarang aku tgh membackup email big boss aku yg kamain byk lagi tu. Try Solution No.1 dulu. Kita tengok pegi de mcm mane. hahahah.. Pastu kalau tak ok jugak, try Solution No.2.
Kalau still error, aku rasa aku tutup blog ni.
Ceh takde kene mengena kan.. Haha.


okbai.

1 comment:

Powered by Blogger.
 
Copyright by Blog Cik Fara